DE WINKEL

Welkom bij Souris Verte, jouw concept store voor HAPPY kids.

 

Souris Verte is een magische wereld vol met kleur en stijl om de kamers van jullie kinderen op te fleuren. Uw kinderen zullen gek zijn op de de grote en kleine spulletjes die hen de mogelijkheid geven om hun eigen plek te creëren.

 

Een wereld vol geweldige hebbedingen voor kinderen van alle leeftijden

 

Kom langs en ontdek een selectie van originele decoraties, spelletjes en stijlvolle accessoires die constant aangepast en vernieuwd worden. Elk merk en elk nieuw concept wordt  zorgvuldig en door mij persoonlijk uitgezocht zodat het past in het thema van de concept store: mooi, leuk en betaalbaar !

 

Droom even weg in “mijn kleine wereld” en vind fantastische dingen voor zowel je kinderen als voor jezelf voor kleine maar ook voor grote ruimtes. Send Happiness

ONZE MERKEN

A Little Lovely Company - Bloomingville - Buddy & Bear - Chispum - Coin Coin  - Funkk - Hindbag - Histoire d’ours - Lilipinso - Meri Meri  - Mr Maria - Nobodinoz - Noodoll - Ohh mami - Omy - Pöm le Bonhomme - Sass & Belle - Studio ROOF - Tellkiddo - The Little Jones - Tresxics

Een selectie van de mooiste Europese merken

OVER

HALLO allemaal !

 

Graag stel ik me even voor – ik ben France, moeder van twee geweldige kleine meisjes: Emma en Lou. Beiden zitten vol met ideeën en zijn avontuurlijk van geest. Toch zijn ze heel verschillend. een goede mix van hun vader en moeder ☺

 

Ik ben gek op het snuisteren naar leuke dingen voor de slaapkamers van mijn meisjes, maar ontdekte dat je vaak toch al heel wat kilometers moet afleggen als je dat unieke en speciale item wilt vinden dat niet zomaar overal verkrijgbaar is en dat voor een betaalbare prijs.

 

Zo kwam ik op het idee om mijn eigen Kids Concept Store op te starten – mijn eigen imaginaire wereld.

 

Zelf altijd een kind gebleven (in mijn hoofd weliswaar, ja ik hou nog steeds van kaarsjes op mijn verjaardagstaart ☺) ontstond het idee om decoratie en de essentie van het kind zijn te combineren en zo onstond Souris Verte, het geesteskind van onze eigen prettig gestoorde en gelukkige familie.

 

 ‘Souris Verte’ iis een winkel speciaal voor kinderen met als doel hen te laten kennis maken met design en kleur om zo hun eigen creativiteit en speelsheid naar boven te brengen en zo de deur open te zetten voor grootse creaties in de toekomst…..

 

Like onze Facebook en Instagram pagina zodat u onze avonturen op de voet kunt volgen en tegelijkertijd op de hoogte blijft van onze nieuwigheden in de winkel.

 

Ondertussen nodig ik u graag uit om mijn wereld, ontworpen met kinderen in het achterhoofd, te komen ontdekken. Kom mee onze muren beschilderen en ontdek het kind in jezelf…..

CONTACT

Openingsuren

Maandag : 10.00 – 14.00

 Woensdag t.e.m. Vrijdag : 10.00 – 18.00

Zaterdag : 10.30 – 18.00

 

Contact

Tel. + 32 486 66 99 49

email: info@sourisverte.be

Handelaars contacteer: France@sourisverte.be

 

Souris Verte is onderdeel van MaLo B - SPRL

TVA : BE 0679 918 530

PERS

Souris verte: de winkel voor kinderen die graag met hun vingers kijken

165, chaussée de Bruxelles,
Passage Wellington - magasin #28

1410 Waterloo

Maandag : gesloten

Dinsdag : 10.00 – 14.30

 Woensdag t.e.m. Vrijdag : 10.00 – 18.00

Zaterdag : 10.30 – 18.00

© 2017